| Севастопольський винзавод, засновано у 1936 році, займається виробництвом високоякісних
ігристих вин. На цьому підприємстві працюють шампаністи, що є третім поколінням
учнів Льва Сергійовича Голіцина.
Безперечним шедевром севастопольських виноробів є унікальні по своїм технологічним
та гастрономічним особливостям ігристі вина — Мускатне ігристе тв. Севастопольське
ігристе. Спеціалісти заводу зберігають у секреті особливості виробництва цих
вин — такої технології немає ніде більше в світі. Мускатне ігристе в 1965 році
було нагороджено кубком Гран-прі на міжнародному конкурсі у Монреалі. В суцільному
рахунку продукція Севастопольського вин заводу отримала більш ніж 20 золотих
та срібних медалей.
В останні роки ігристі вина цього підприємства користуються заслуго ванною популярністю
не тільки в Україні та країнах СНД, алей й в Германії, Англії та інших європейських
країнах. | |